www.jjfootwear.be

Nieuwsbrief

Aanbiedingen en kortingscodes als eerste ontvangen? Schrijf je in!
*
*

 Retourneren

Wij vinden het belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Je kunt je aankoop altijd retourneren als deze niet aan je wensen voldoet. Retourneren kan binnen 14 dagen vanaf de dag van ontvangst. Als je aankoop correct is geretourneerd, betalen we het aankoopbedrag direct terug. 

 

Hoe kan ik retourneren?  

  • Raadpleeg de retourvoorwaarden en bekijk of je aankoop kan worden geretourneerd.
  • Vul het ingesloten retourformulier in.
  • Na het invullen van het retourformulier, kun je het pakket meteen in orde maken voor verzending.
  • U dient uw retour gefrankeerd te retourneren. De kosten zijn voor eigen rekening.

 

Hoe kan ik ruilen?

Wanneer je aankoop niet de juiste maat is, wil je die natuurlijk ruilen. Dit kan door eenvoudig een nieuwe bestelling te plaatsen. Zo weet je gelijk of het item nog beschikbaar is in de desbetreffende maat of kleur. Het te vervangen item kun je direct retourneren zoals hierboven is toegelicht.

 

Als je een nieuwe bestelling plaatst om het huidige item te vervangen zul je opnieuw moeten betalen. Wij kunnen helaas om technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen. Je betaalt dus in eerste instantie twee keer. Na ontvangst van je retournering betalen we het aankoopbedrag direct aan je terug.

 

Retourvoorwaarden

  • Zorg ervoor dat het schoenproduct in exact dezelfde conditie is zoals je deze hebt ontvangen, onbeschadigd en in de originele verpakkingen. Gedragen, beschadigde of gerepareerde schoenproducten worden niet geaccepteerd en teruggestuurd naar je adres.
  • De zending van retouren is op eigen verantwoordelijkheid. 
  • Bij retouren die niet binnen 14 dagen vanaf de dag van ontvangst zijn aangemeld, gaat JJ Footwear er van uit dat volledig aan de leveringsverplichting is voldaan. Aangemelde retouren dienen binnen 14 dagen vanaf de dag van ontvangst bij JJ Footwear in bezit te zijn. JJ Footwear heeft het recht om producten te weigeren die later dan bovengenoemde periode worden geretourneerd.
  • JJ Footwear brengt verzendkosten in rekening als een bestelling niet in ontvangst wordt genomen of niet wordt opgehaald bij de afhaallocatie.


Retouradres

JJ Footwear
Sprangseweg 15
5144NV Waalwijk