www.jjfootwear.be

Nieuwsbrief

Aanbiedingen en kortingscodes als eerste ontvangen? Schrijf je in!
*
*

 Betalingen     
  • Bij JJ Footwear betaal je veilig via je eigen bank of met je creditcard. 
  • Eventuele douaneheffingen, invoerrechten of lokale belastingen zijn voor rekening van de klant.
  • Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.

Restituties 

Items die je retourneert moeten voldoen aan de gestelde Retourvoorwaarden. Als de items correct zijn geretourneerd, betalen wij direct het desbetreffende bedrag aan je terug. Hou er rekening mee dat de verwerkingstijd van terugbetalingen bij de bank of creditcardmaatschappij tot ongeveer 10 werkdagen kan duren.

 

Veilig betalen met Doc data payments

http://www.e-channelnetwerk.nl/attachments/Image/Logo_Docdata.jpg Alle transacties die worden verricht bij JJ Footwear, worden beveiligd door het betaalsysteem van Docdata payments. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen. Docdata payments is een technische dienstverlener en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met JJ Footwear en/of uw bank worden geregeld.

 

 

Betaalmogelijkheden

JJ Footwear accepteert de volgende betaalwijzen:

Betaal veilig en snel via uw eigen bank (alleen in Nederland). Maak je al gebruik van telebankieren dan kun je direct gebruik maken van iDeal.
 American Express       

Betaal veilig en vertrouwd met je creditcard.

 Verified by Visa    

Bij betalingen met Visa of MasterCard, kan worden gevraagd om 3-D Secure op uw kaart te activeren. 3-D Secure en Secure Code maken het betalen op internet nog veiliger en vormen een extra stap bij het plaatsen van je bestelling. Je wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat voor de betaling om je identiteit wordt gevraagd.

Je kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure en Secure Code. Na activatie zal bij elke online verificatie van je creditcard altijd om een digitale handtekening worden gevraagd, die meteen door je bank wordt gecontroleerd. Er zijn afhankelijk van je bank een aantal varianten van de digitale handtekening. Het kan een wachtwoord, pincode of digitale handtekening met gebruik van een digipas of random reader zijn.

 

Betalen met Maestro. Het aanvaarden van Maestro op het internet zit in de ontwikkelingsfase. Steeds meer winkeliers en Europese financiële instellingen verbinden zich met Maestro.

  • In België, zijn KBC, CBC, ING, CENTEA, Dexia, BNP Paribas Fortis, Fintro en Argenta de eerste banken die hun Maestro functies hebben geactiveerd om klanten toe te laten online te kunnen betalen*. 
  • In Spanje en in Groot-Brittannië zijn alle Maestro kaarten al geactiveerd voor het online winkelen*.

Heb je een Maestro card die is uitgegeven in een land dat hierboven niet is vermeld? Contacteer dan je Maestro card uitgevende bank om meer te weten te komen over de toekomstige mogelijkheden om online met Maestro te betalen.

*Om Maestro te kunnen gebruiken heeft u een identificatiemiddel nodig, uitgegeven door je bank. Het kan een wachtwoord, pincode of digitale handtekening met gebruik van een digipas of random reader zijn. Als u zich niet kan identificeren tijdens de verwerking van de Maestro transactie, dan zal de transactie geweigerd worden.